Lichidare de stoc

Aston Martin a vândut deja 60 din cele 77 de exemplare ale hipercarului său, One-77, care are un preț de vânzare de aproximativ 1,2 milioane de lire sterline.

Mai mult de jumătate dintre cei care și-au achiziționat un Aston Martin One-77, au cumpărat și un Cygnet, mașina de oraș a brandului, produsă pe platforma Toyotei iQ. Ca un detaliu, cei care au cumpărat perechea, au optat de obicei pentru aceeași culoare pentru cele două modele. Pentru a vinde și restul de 17 exemplare de One-77, Aston Martin va întreprinde un turneu prin Asia, în locații din Japonia, Singapore, Hong Kong, Taipei și China. 

One-77 este propulsat de cel mai puternic motor aspirat de serie din lume, o unitate V12 de 7,3 litri, care are o putere maximă de 740 CP și dezvoltă un cuplu motor maxim de 750 Nm. Puterea este transmisă printr-o cutie de viteză Graziano, preluată de la DBS și care poate fi comandată doar prin intermediul unor padele. One-77 a devenit deja cel mai rapid Aston din istorie, depășind performanțele lui Vanquish și atingând în teste viteza maximă de 354 km/h. Se așteaptă ca hipercarul să accelereze de la 0 la 100 km/h în 3,5 secunde

Printre caracteristicile demne de menționat ale modelului ultra-exclusivist, se numără șasiul din fibră de carbon, care contribuie la obținerea unei mase totale de doar 1.500 de kg și elementele active de aerodinamică, menite să îmbunătățească activ performanțele modelului. One-77 este dotată standard cu jante cu dimensiunea de 20 de inch, fabricate din aliaj forjat și care sunt încălțate cu pneuri Pirelli P Zero Corsa.

Sursa:
www.autocar.co.uk
http://www.autocar.co.uk/News/NewsArticle/AllCars/254489/

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top