Lista premierelor Opel de la Frankfurt

Opel a fuzionat recent cu PSA, iar vizitatorii celei de a 67-a ediții a Salonului Auto Internațional de la Frankfurt din 14-24 septembrie vor putea vedea primele rezultate. Lista completă a premierelor.

În fruntea noutăților Opel este noul Grandland X, dezvoltat de Opel împreună cu PSA. Cu silueta dinamică, tehnologii de vârf, calitățile tipice unui SUV și spațiul generos pentru până la cinci persoane și bagajul acestora, va fi un concurent puternic în segmentul SUV aflat în creștere vertiginoasă.

Premiera mondială cu numărul 2, noul Insignia GSi cu un șasiu extrem de abil și numărul 3, noul Insignia Country Tourer, vor trezi, la rândul lor, interesul. În timp ce Insignia GSi este un autovehicul sport veritabil destinat cunoscătorilor, Country Tourer se adresează fanilor Insignia care doresc un station wagon practic și elegant, cu alură off-road. Ambele prezintă sistemul inteligent de tracțiune integrală cu vectorizarea cuplului, unic în acest segment. Iar individualiștii care se regăsesc printre cunoscătorii Opel vor fi încântați să afle că va fi lansat și programul de personalizare Opel Exclusive.

Mai mult, Opel va lansa noi versiuni ale autovehicului utilitar Vivaro, incluzând Vivaro Tourer. Acestea sunt ideale pentru transportul de persoane datorită versatilității și confortului. De exemplu, Vivaro Tourer cu banchetă rotativă sau scaune individuale pivotante pe al doilea rând și măsuță rabatabilă poate fi transformat cu ușurință într-un lounge de afaceri practic.

Toate modelele noi vor fi în lumina reflectoarelor la Conferința de presă din data de 12 septembrie, între 9:10 și 9:25, susținută de Michael Lohscheller, CEO Opel.

Adaugati comentariu