LIVE de la Detroit: A fost prezentat Jeep Cherokee și are un motor de 270 CP

Jeep-Grand-Cherokee-2019-5

Jeep Cherokee 2019 a fost prezentat la Detroit, iar constructorul american a oferit informații noi față de cele făcute publice în decembrie, odată cu primele fotografii. Astfel, crossover-ul vine cu noutăți interesante, printre care un motor nou în gama Cherokee, de 270 de cai putere.

Jeep a renunțat la partea frontală a actualului model în favoarea unei înfățișări mai tradiționale. Cherokee vine astfel cu o grilă cu fante mai scurte și cu faruri LED noi, asemănătoare cu cele ale fratelui Compass, care vor deveni dotare standard. Si partea posterioară găzduiește o serie de modificări, printre care stopurile cu segmente LED, o ușă a portbagajului redesenată și o nouă bară. Toate aceste detalii noi îl fac pe Jeep Cherokee 2019 să semene mai bine ca niciodată cu frații Compass și Grand Cherokee.

Jeep-Grand-Cherokee-2019-11

Ajuns la cea de-a cincea generație, Jeep Cherokee va fi disponibil cu trei variante de motorizare. Versiunea entry-level va fi cea propulsată de motorul Tigershark de 2.4 litri cu patru cilindri în linie și 218 de cai putere. Nouă în gamă este unitatea turbo de 2 litri cu patru cilindri, preluată de la noul Wrangler, care dezvoltă 270 de cai putere, beneficiază de tehnologie start-stop și promite eficiență maximă. Noul Cherokee este disponibil și cu motor V6 Pentastar de 3.2 litri cu 271 CP.

Jeep-Grand-Cherokee-2019-13

Planșa de bord păstrează configurația familiară, dar fotografiile arată ceasuri mai ușor de citit și elemente cromatice noi.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:

Mașina va fi oferită în trei versiuni de echipare: Latitude, Overland și generoasa echipare de top Trailhawk, aceasta din urmă venind cu o altfel de bară față, care permite unghiuri de atac mai mari, cu pasaje ale roților evazate, cu anvelope de off-road de 17 inci și cu o gardă la sol mai mare.

Jeep a demarat deja producția noului crossover, care va ajunge în showroom-uri în această primăvară.

Adaugati comentariu