LIVE de la Detroit – Hyundai Veloster N cu 275 de cai putere

Hyundai Veloster N (6)

Hyundai Veloster N a fost prezentat la Detroit. Sportiva sud-coreeană este propulsată de același motor turbo de 2.0 litri ca versiunea i30 N, venind tot cu 275 de cai putere și cu 353 Nm. Puterea este transmisă prin intermediul unei cutii manuale cu șase rapoarte.

Constructorul asiatic nu a făcut publice detaliile referitoare la performanțele noului Veloster, dar acestea ar trebui să fie similare cu cele ale lui i30 N, care aleargă de la 0 la 100 km/h în 6,1 secunde. Producătorul garantează însă, că este o mașină distractivă pe viraje, fiind configurată special pentru așa ceva, cu o geometrie optimizată pentru cuplu liniar și precizie la ieșirea din curbe, cu ruliu redus și o pune spate multi-link cu veleități sportive.

Hyundai Veloster N (3)

Veloster se laudă și cu un mod N configurat special pentru ture pe circuit, dar și cu un diferențial de alunecare limitată care îmbunătățește aderența.

Cu bare agresive, o grilă nouă, un eleron pe acoperiș și un difuzor spate care integrează evacuarea dublă, Veloster N este disponibil în patru culori de caroserie: Ultra Black, Chalk White, Racing Red și N-exclusive Performance Blue. Clienții pot alege între jante din aliaj de 18 sau 19 inci, îmbrăcate în anvelope Michelin Pilot SuperSport sau Pirelli P-Zero.

Hyundai Veloster N (1)

La interior, Veloster N primește scaune sport, un volan special, logo-ul N pe praguri și un instrumentar de bord special cu design N și accente albastre, care subliniază caracterul sportiv al mașinii construite în Coreea, la Ulsan, începând cu septembrie 2018.

Adaugati comentariu