LIVE de la Detroit: Volkswagen Passat GT, limuzina cu 280 de cai putere

Volkswagen Passat GT (3)

Volkswagen Passat GT este limuzina sportivă care va fi produsă de nemți în ediție limitată. Este un Passat care primește nu mai puțin de 20 de elemente sportive, atât la interior, și la exterior.

Passat GT va fi pus în mișcare de un motor VR6 de 3.6 litri, va beneficia de o suspensie coborâtă și de o evacuare sport. Desenat de artiștii de la centrul de design din Chattanooga, Tennessee, care au ținut cont de dorințele clienților și dealer-ilor de peste Ocean, Passat GT ilustrează o extensie cu ADN de atlet a limuzinei de familie. GT-ul va fi disponibil în patru culori de caroserie: Pure White, Reflex Silver, Platinum Grey și Deep Black.

Volkswagen Passat GT (4)

Modelul GT se deosebește Passat-ul obișnuit prin farurile LED oferite standard și luminile de zi LED (DRL). GT-ul preia bara față a versiunii R-Line și primește, în plus, grila tip fagure de miere, emblema GT și accente roșii, o aluzie la ultra-performantul Golf GTI. O suspensie sport îl apropie pe Passat GT de sol și îi asigură o expresie mai agresivă. Versiunea sportivă vine cu acoperiș negru și oglinzi în aceeași nuanță. Profilul este individualizat de jantele Tornado de 19 inci, cu etriere roșii. În spate, Volkswagen a montat o nouă bară și o evacuare sport, cu o coloană sonoră pe măsura înfățișării mașinii.

Volkswagen Passat GT (2)

La interior, consola centrală și ventilațiile sunt acum piano black. Tot acolo se regăsesc elemente din fibră de carbon și logo-ul GT. Scaunele și volanul sunt îmbrăcate în piele neagră și prezintă cusături contrastante. În echiparea standard, intră acum scaune încălzite, climatizare bi-zonală și oglinzi electrice încălzite.

La bord se află un sistem multimedia Composition Media cu ecran tactil de 6,3 inci, care poate primi și comenzi vocale, dar și conexiune Apple CarPlay, Android Auto și MirrorLink.

Volkswagen Passat GT (9)

Noul Passat GT este propulsat de motorul VR6 de 3,6 litri cu 280 de cai putere. O transmisie automată DSG cu șase rapoarte cu padele pe volan este standard.

Adaugati comentariu