LIVE Frankfurt 2019 – BMW Concept 4 – Informații și fotografii oficiale

BMW Concept 4 (7)

BMW Concept 4 este conceptul pe care BMW îl aduce la Frankfurt. Este modul constructorului german premium de a propune un nou limbaj de design. Echipa AutoExpert l-a văzut live la Frankfurt.

Partea frontală vine cu o grilă verticală, de mari dimensiuni, cu prize de aer uriașe, în timp ce nervurile proeminente de pe capotă îi confirmă natura sportivă.

“Este o avanpremieră a părții frontale expresive a gamei Seria 4”, anunță directorul BMW Design, Domagoj Dukec, amintind, în același timp, de modele legendare precum BMW 328 sau BMW 3.0 CSi.

BMW Concept 4 (2)

Grila integrează elemente decorative orizontale cu decupaje fațetate, construite în forma numărului 4. Aceasta este flancată de faruri înguste, ușor înclinate, cu tehnologie LED, neacoperite de suprafața obișnuită de sticlă. În schimb, acestea sunt integrate în caroserie și au aspectul unor sculpturi tridimensionale.

Din profil, atrag atenția liniile cursive. Capota este alungită, la fel și ampatamentul, iar acoperișul coboară fluid către partea posterioară. BMW Concept 4 poartă nuanța Forbidden Red (Roșu Interzis) și jante de 21 de inci cu cinci spite cu finisaj foarte lucios, care formează un contrast izbitor cu suprafețele cu granulație fină din partea din spate a acestora.

BMW Concept 4 (11)

Pavilionul mic accentuează formele de coupe, iar pasajele evazate ale roților emană forță. Oglinzile convenționale au fost înlocuite de unele retractabile, cu aspect minimalist.

Spatele este individualizat de stopurile LED formate dintr-un singur element cu fibră optică cu grafică “heartbeat” de ultimă oră și capac de sticlă. Difuzorul agresiv și tevile de eșapament cu formă dreptunghiulară completează designul părții posterioare.

BMW Concept 4 (3)

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Renault Trafic E-Tech Electric AutoExpert.ro

Test drive Renault Trafic E-Tech Electric

Renault își electrifică toată gama de vehicule comerciale. Ultimul pas al procesului se numește Trafic E-Tech Electric. L-am testat în Bordeaux, și

Scroll to Top