LIVE Frankfurt 2019 – Ce modele electrificate a adus Ford la Salonul Auto?

Explorer (4)

Ford a adus la Salonul Auto de la Frankfurt cele mai noi modele electrificate din gama sa. Este vorba despre noul Explorer Plug-In Hybrid, noul Kuga Plug-in Hybird și noul Puma EcoBoost Hybrid.

Ofensiva electrificată face parte din strategia Ford de a oferi peste 50% dintre modelele sale cu propulsie cu emisii reduse până în 2022. 17 vehicule electrificate sunt în planul companiei până în 2024. Opt dintre acestea au ajuns sau vor ajunge pe piață în 2019.

Ford Kuga Plug-In Hybrid

Astfel, la Frankfurt au ajuns noul Ford Kuga Plug-In Hybrid care, așa cum spun americanii, este “cel mai electrificat model al comppaniei”. Kuga este primul Ford care oferă sisteme de propulsie micro-hibrid, hibrid și plug-in hybrid.

Noul Explorer Plug-In Hybrid este SUV-ul cu șapte locuri, care se poate parcurge până la 40 de kilometri în modul electric, dar care beneficiază și de sprijinul oferit de motorul pe combustie. Sistemul său de propulsie, care integrează un motor electric și un V6 EcoBoost de 3.0 litri, dezvoltă 450 de cai putere și 840 Nm.

Explorer (4)

Noul Puma EcoBoost Hybrid vine cu o tehnologie micro-hibrid sofisticată pentru emisii reduse și consum optimizat de combustibil, dar și o experiențță mai incitantă la volan. Își face apariția în gamă și noua echipare Titanium X.

A ajuns la Frankfurt și noul Ford Mondeo Hybrid în versiune break, o alternativă convenabilă la sistemele convenționale de propulsie, fără a face compromisuri în ceea ce privește rafinamentul, mai ales în condiții de trafic aglomerat.

Ford planuri

În portofoliul constructorului american își va face apariția și SUV-ul care are la bază noul Mustang. Cu propulsie electrică, modelul va ajunge pe piață în 2020 și va avea o autonomie de 600 de kilometri în ciclul WLTP și posibilitate de încărcare rapidă.

 

Adaugati comentariu