LIVE Frankfurt 2019 – Conceptul Hyundai 45 EV

Hyundai 45 EV concept (11)

Hyundai oferă o imagine îndrăzneață a viitoarelor sale modele. Astfel, sud-coreenii prezintă la Frankfurt un concept cu accente retro, denumit 45, o aluzie la modelele legendare din istoria brand-ului.

Hyundai 45 EV este un concept electric, un concept care promovează electrificarea, tehnologiile de rulare autonomă și designul inteligent. În același timp, noul concept amintește de un prototip prezentat cu 45 de ani în urmă, Hyundai Pony Coupe.

Liniile simple, inspirate de conceptul din anii ’70, dar rotunjite, moderne, aerodinamice, formează o siluetă de forma unui diamant. Hyundai a creat un concept emoțional. Farurile duble cubice kinetice îi conferă o imagine misterioasă.

Cu profilul unui fastback modern, 45 emană dinamism, iar natura robustă este confirmată de lățimea mare a mașinii. Cabina minimalistă este un lounge cu o atmosferă high-tech, cu tehnologii cum ar fi Camea Monitoring System, care înlocuiește oglinzile convenționale cu noi camere video. Materiale ca lemnul și pielea se regăsesc la interior, pentru a crea un spațiu primitor și relaxant.

Scaunele din față pot pivota către pasagerii din spate. Cei aflați pe locurile din față pot interacționa cu sistemul multimedia printr-o interfață cu sistem de proiecție, în locul ecranului tactil unic. Anumite ecrane și funcții sunt astfel integrate în bord.

Bateria conceptului electric este amplasată sub podeaua plată tip “skateboard”, pentru a nu compromite spațiul interior.

Hyundai 45 EV concept (8)

Hyundai păstrează misterul asupra performanțelor noului său concept electric și autonom dezvăluit la Frankfurt. Dar ar putea oferi detalii despre motorul, bateria și autonomia lui 45 în zilele care urmează.

 

 

Adaugati comentariu