LIVE Frankfurt 2019 – Noul Renault Captur

Noul Renault Captur (4)

Noul Renault Captur atrage atenția la standul constructorului francez de la Frankfurt. Cu 1,5 milioane de unități vândute în peste 90 de țări, producătorul din Hexagon mizează pe valorile care l-au făcut pe Captur un bestseller.

Șapte ani a petrecut Renault Captur în topul vânzărilor în segmentul său. A venit însă, momentul să se reinventeze.

Noul Renault Captur (3)

“Cu Noul Captur, am păstrat tot ce era mai bun de la generația anterioară, însă am mers mai departe. La interior propunem o revoluție, iar la exterior avem o transformare amplă, modelul asigurând un număr mai mare de posibilități de personalizare”, explică noul look al modelului Laurens van den Acker, Directorul de Design de la Groupe Renault.

Renault i-a asigurat noului său Captur un look inconfundabil. Mașina a crescut cu 11 centimetri, având acum 4,23 metri, iar ampatamentul a ajuns la 2,63 metri (+2 centimetri). Modelul primește opțional jante de 18 inci, iar farurile LED preiau forma literei C, familiară fanilor brand-ului de la celelalte modele din gamă. Stopurile au fost redesenate și au acum un aspect tridimensional.

2019 - Nouveau Renault CAPTUR

Portbagajul noului Captur oferă 536 de litri, cea mai mare valoare din segment, pe lângă cei 27 de litri de depozitare în cabină. Bancheta glisează acum cu 16 centimetri, pentru a oferi spațiu în funcție de necesități.

Cabina noului Captur preia conceptul noului Clio, cu un “Smart Cockpit” orientat către cel aflat la volan. Bordul este îmbrăcat într-un material moale, la fel ca și panourile ușilor și conturul consolei centrale.

Având la bază noua platformă modulară a Grupului Renault, CMF-B, cea de-a doua generație Captur va veni anul viitor și în versiune E-TECH plug-in. Mai multe despre noul Captur, aflați AICI >>>

Adaugati comentariu