LIVE Frankfurt 2019 – Noul Volkswagen e-up! a primit o baterie mai mare

Volkswagen e-up!

Volkswagen a anunțat la Salonul Auto de la Frankfurt prețul pentru noul e-up! cu bateria mare de 32.3 kWh.

Pe lângă lansarea modelului electric Volkswagen ID.3, producătorul german a adus la Frankfurt și versiunea îmbunătățită a celui mai mic model electric din gamă: e-up!. Noul model are acum o baterie mai mare, iar prețul pe piața din Germania a fost redus.

Bateria modelului de oraș a fost upgradată de la cea de 18.7 kWh la un set de acumulatori de 32.3 kWh. Acest lucru aduce o îmbunătățire semnificativă a autonomiei, noul VW e-up! putând parcurge acum până la 260 km cu un plin de baterie.

Alimentarea se poate face la stații de încărcare rapide de până la 40 kW, e-up! având nevoie de o oră pentru ca bateria să ajungă la 80% din capacitate. VW e-up! folosește un motor electric de 82 CP și poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 11.9 secunde. Viteza maximă ce poate fi atinsă este de 130 km/oră.

Volkswagen a reușit să reducă prețul noului model. Acesta costă pe piața din Germania 21.975 euro fără subvențiile de la statul german. Echiparea modelului VW e-up! include sistem de aer condiționat automat, radio digital DAB+, sistem pentru meținerea benzii de rulare și altele.

Prețul pentru piața din România nu a fost încă comunicat.

Adaugati comentariu