LIVE Frankfurt 2019 – Porsche Taycan, detalii de interior

Primul model electric de la Porsche este la Salonul Auto de la Frankfurt.

Dezvăluit acum câteva zile, Taycan va fi disponibil în două versiuni de top numite Turbo și Turbo S. Noul Porsche Taycan are, în versiunea de top, două motoare electrice ce oferă o putere totală de 560 kW sau 761 CP. Puterea maximă este obținută în modul Launch Control în combinație cu funcția overboost. În modul normal, Taycan Turbo S are 625 CP. Porsche a dezvoltat și o transmisie cu două trepte instalată în puntea spate ce permite o accelerare mai bună de pe loc cu prima treaptă, în timp ce a doua treaptă este folosită pentru rularea la viteze mari.

A doua variantă a modelului Taycan poartă indicativul Turbo și are o putere maximă de 680 CP. Ca și varianta Turbo S, în modul normal, puterea este de 625 CP.

Porsche Taycan – Informații și fotografii oficiale

La Salonul de la Frankfurt a putut vedea pentru prima dată de aprope și interiorul noului model sportiv electric.

Dintre detalii remarcăm butonul de pornire a mașinii amplasat tradițional în partea stângă a volanului și ornat cu simbolul universal pentru ”power on”. Selectorul pentru cutia de viteze este oarecum similar cu cel al noului Porsche 911, dar este amplasat pe bord în dreapta volanului, eliberând astfel spațiul de pe consola centrală.

Pe volan se remarcă selectorul rotativ pentru cele cinci moduri de condus: Normal, Sport, Sport Plus, Range și Individual, dar a dispărut butonul pentru Boost, care în mod normal eram amplasat în centrul selectorului.

Sub gurile de ventilație centrale se află unul dintre cele cinci display-uri din interiorul modelului Taycan. Acesta este amplasat pe verticală și controlează inclusiv sistemul de climatizare.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top