Liviu Teodorescu: „Dacă drumurile din România rămân la fel, vom avea nevoie de mașini zburătoare!”

La numai 25 de ani, Liviu Teodorescu are o carieră de succes și milioane de fani. Este cântăreț, compozitor, actor și face toate aceste lucruri cu pasiune fără să se plângă vreo secundă de lipsa timpului. Este prezent în topurile românești și ne bucură acest lucru, pentru că melodiile sale sunt leacuri pentru suflet.

Vă întrebați cum este Liviu Teodorescu în trafic? Haideți să aflăm chiar de la el! :)

MISSAUTO: Ce este maşina în concepţia ta, un simplu mijloc de transport, o modalitate de etalare a poziției sociale sau o chestiune de lifestyle?

LIVIU TEORDORESCU: Pentru mine, mașina este un mijloc de transport și, ca orice obiect pe care îl deții, vorbește despre tine și despre modul tău de viață. Nu cred, în schimb, că mașina e o condiție indispensabilă pentru a câștiga respect. Cred că trebuie să conduci ceea ce îți place, ce te face fericit.Liviu Teodorescu: „Dacă drumurile din România rămân la fel, vom avea nevoie de mașini zburătoare!”

MA: Ce părere ai despre oamenii care recurg la maşini scumpe pentru a se face remarcaţi?

L.T: Nu îi judec. Dar îi compătimesc. Pentru unii, mașina scumpă e doar tratament pentru alte răni sufletești. Nu intelegeți greșit, îmi plac mașinile scumpe și frumoase și vreau să-mi iau una. Dar nu ca să mă fac remarcat, ci din pură pasiune.

MA: Simpatizezi vreo marcă anume? Care sunt factorii determinanți în alegerea unei mașini?

L.T: Nu am avut atât de multe mașini, dar îmi place BMW și în viitorul apropiat vreau să îmi cumpăr unul. Cred că factorii determinanți sunt legați de confort și de siguranță, în primul rând. Liviu Teodorescu: „Dacă drumurile din România rămân la fel, vom avea nevoie de mașini zburătoare!”

Citeste continuarea interviului pe MissAuto

Adaugati comentariu