Los Angeles LIVE: Noua Honda Passport – Informații și fotografii oficiale

Noua Honda Passport (6)

Noua Honda Passport se alătură familiei de SUV-uri ale constructorului japonez. Noul model vine să umple golul dintre HR-V și CR-V și să revigoreze denumirea “Passport”.

SUV-ul prezintă o grilă închisă neagră mată, protecții din plastic pe aripi și jante de 20 de inci. Modelul vine echipat cu lumini LED și o evacuare dublă cu țevi cromate.

Noua Honda Passport (14)

Interiorul amintește de Honda Pilot, cu un volan cu patru spite și un instrumentar de bord digital cu ecran de 7 inci. Se regăsesc la bord un sistem de climatizare pe trei zone și un sistem de sonorizare cu șase incinte, dar și un ecran de 5 inci.

Linia de echipare EX-L aduce în cabina lui Passport scaune din piele încălzite în față, un acoperiș panoramic și ecran de 8 inci, dar și o cameră pentru marșarier. Echipările Touring și Elite vin la pachet cu GPS, finisaje negre lucioase, scaune spate încălzite și în spate și un sistem audio superior, cu zece difuzoare.

Noua Honda Passport (4)

Noua Honda Passport promite un portbagaj impresionant de 1.166 de litri, care poate fi extins la 2.205 litri odată cu rabatarea banchetei. Sub podeaua portbagajului, mai apare un spațiu de 70 de litri.

Construit pe platforma Honda Global Light Truck, SUV-ul este pus în mișcare de un motor V6 de 3.5 litri, care produce 280 de cai putere și un cuplu de 354 Nm. Unitatea este cuplată la o transmisie automată cu nouă trepte și poate primi sistem de tracțiune integrală. Passport are o capacitate maximă de tractare de 2.268 de kilograme.

Noua Honda Passport (11)

Pentru că este rezervată pasionaților de off-road, Honda Passport primește Intelligent Traction Management System, cu modurile Normal, Sand, Snow și Mud pentru modelele cu tracțiune integrală.

Noua Honda Passport va ajunge în showroom-uri la începutul anului viitor.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top