Los Angeles LIVE: Noua Toyota Prius Facelift – Informații și fotografii oficiale

Los Angeles LIVE Noua Toyota Prius Facelift - Informații și fotografii oficiale (8)

Noua Toyota Prius Facelift a fost prezentată la Los Angeles. Constructorul nipon aduce în gamă versiunea cu sistem inteligent de tracțiune integrală Hybrid AWD-i electric.

O parte frontală reviuită, jante cu design nou și culori exterioare noi își fac apariția de acum în configuratorul pentru Toyota Prius, care va ajunge în premieră în Europa cu ocazia Salonului Auto de la Bruxelles, în luna ianuarie.

Los Angeles LIVE Noua Toyota Prius Facelift - Informații și fotografii oficiale (2)

Farurile bi-beam LED, acum mai înguste, sunt unite de o linie orizontală care îi subliniază prezența sigură pe drum. Bara a fost redesenată pentru a crea senzația de cursivitate. Partea posterioară a primit stopuri cu semnătură luminoasă nouă. Ajung acum în gamă două culori noi, Emotional Red și Aqua Breeze, care subliniază liniile simplificate ale modelului.

Venită pe lume în 1997, Toyota Prius face încă un pas în direcția inovațiilor tehnice, înregistrând noi progrese în ceea ce privește eficiența și rafinamentul.

Los Angeles LIVE Noua Toyota Prius Facelift - Informații și fotografii oficiale (3)

Noua Toyota Prius primește, în premieră, un sistem de tracțiune integrală inteligent, Hybrid AWD-i, pentru un plus de liniște și siguranță în condiții grele de rulare. Sistemul are la bază un motor electric cu un cuplu mare, expediat la nevoie către puntea spate.

Hybird AWD-i se declanșează automat la viteze de până la 10 km/h și când senzorii detectează condiții dificile de rulare, cum ar fi suprafețe ude, alunecoase sau acoperite de zăpadă, între 10 și 70 km/h.

Los Angeles LIVE Noua Toyota Prius Facelift - Informații și fotografii oficiale (7)

Prius în versiune cu tracțiune față vine cu o nouă baterie litiu-ion.

Platforma Toyota New Global Architecture (TNGA) GA-C îi asigură modelului performanțe dinamice și confort de excepție, datorită centrului de gravitație coborât și datorită unei caroserii acum mai rigide.

Toyota a operat o serie de schimbări și în cabina versiunii facelift, vizând astfel consola centrală și instrumentarul de bord. Sunt acum disponibile tapițerii noi, dar și dotări noi, cum ar fi încărcarea wireless a telefoanelor inteligente și recomandări oferite de sistemul de navigație pe un head-up display.

Los Angeles LIVE Noua Toyota Prius Facelift - Informații și fotografii oficiale (5)

Sistemul multimedia Toyota Touch 2 asigură o reacție mai rapidă și poate primi comenzi de tip “pinch and flick” ca și telefoanele mobile.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top