Los Angeles LIVE: Noul Mercedes-AMG GT R PRO – Informații și fotografii oficiale

Noul Mercedes-AMG GT R PRO (12)

Noul Mercedes-AMG GT R PRO a fost prezentat la Los Angeles. Cu elemente preluate de la mașinile de curse GT3 și GT4, GT R PRO este noul membru în ediție limitată al familiei AMG GT și este noul vârf de gamă al acesteia.

O dinamică superioară și personalitate de mașină de curse. Este descrierea succintă trecută în contul noului Mercedes-AMG GT R PRO. Suspensia, construcția ușoară a caroseriei, aerodinamica și evident, look-ul au fost toate modificate pentru a transpune ADN-ul AMG.

Noul Mercedes-AMG GT R PRO (11)

Motorul V8 de 4.0 litri îi aduce 585 de cai putere și un cuplu de 700 Nm. De 3,6 secunde are nevoie GT R PRO pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h, în drumul său spre viteza maximă de 318 km/h. Ca și la mașinile de curse, cel aflat la volan poate modifica, rapid și precis, setările arcurilor în mod mecanic, dar și pe cele ale amortizoarelor.

Puntea față primește o bară de torsiune reglabilă construită din fibră de carbon, în timp ce una din oțel apare pe puntea din spate.

Noul Mercedes-AMG GT R PRO (3)

Motorul și transmisia au primit și ele noi reglaje, pentru o agilitate superioară și reacții ultra-rapide și precise.

Noul AMG GT R PRO include, în echiparea standard, pachetul Track. Acesta aduce la bord un sistem de protecție la răsturnare cu rollcage din oțel, centuri în patru puncte și un extinctor de 2 kilograme.

Noul Mercedes-AMG GT R PRO (1)

Frâne ceramice ultra-performante oferite standard mențin greutatea sub control. Mașina primește și bucket seats din fibră de carbon și jante cu cinci spite cu finisaj titanium grey.

Pentru un plus de aerodinamică, GT R PRO vine cu o parte frontală redesenată, fante în aripile din față și sistem AIRPANEL.

Noul Mercedes-AMG GT R PRO (10)

Noul AMG GT R PRO și-a demonstrate abilitățile încă înainte de a fi prezentat. În luna noiembrie, pilotul profesionist Maro Engel a parcurs circuitul de la Nurburgring în 7 minute și 4.632 de secunde, obținând astfel un timp mai bun decât cel al modelului AMG GT R.

Adaugati comentariu