Lotus Evora S pentru Poliția Română

Inspectorutul general al Poliției Române va primi din partea Forza Rossa, reprezentant oficial Lotus România, un Lotus Evora S ce urmează să intre în serviciul său pentru următorii doi ani.

Automobilul este oferit gratuit pentru utilizare de către Lotus Cars, pentru o perioadă de doi ani și va servi primului echipaj de elită al Poliției Rutiere din România pentru supravegherea celor mai aglomerate artere și a celor cu risc sporit. România devine astfel a treia țară din lume în care se realizează un parteneriat oficial între Lotus Cars și poliție.

Evora S este noul supercar de la Lotus, dotat cu cea mai recentă tehnologie auto și cu performanțe deosebite (350 CP, viteză maximă de 280 km/h, sprint de la 0 la 100 km/h în doar 4,8 secunde) și va fi folosit pentru misiuni de patrulare și de intervenție rapidă.

Proiecte similare au avut deja loc în Marea Britanie și recent în Italia, când Poliția Militară (Carabinieri) a fost echipată cu două automobile Evora S oferite gratuit de către Lotus Cars. Forza Rossa își propune să promoveze securitatea rutieră precum și o nouă cultură a automobilului și să ia parte la lupta împotriva delincvenței rutiere.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top