Lumma Design creează cel mai agresiv BMW X6

Serios, acum. Uită-te la mașina asta și încearcă să-ți imaginezi un BMW X6 mai agresiv fără a-i adăuga o turelă cu un tun uriaș și vreo trei mitraliere pe lângă. Lumma Design s-a jucat cu focul și s-ar zice că le-a ieșit.

E foarte probabil să nu-ți placă BMW X6 și nu-i nimic în neregulă cu asta – dacă s-ar face un sondaj, cei mai mulți oameni ar fi de acord cu tine, probabil. Însă problema este că tindem să apreciem mașinile în funcție de probabilitatea de a ni le cumpăra (în situația în care ni le-am permite, desigur), fiindu-ne foarte greu să ne distanțăm și să le privim obiectiv, din afară.

Probabil că dacă nu ești un traficant de arme, nu ai avea de ce să-ți cumperi o asemenea mașină. Dar uită-te la ea și spune cu mâna pe inimă că nu arată bine. Dacă aș fi designerul BMW X6 și aș vedea ce au făcut cei de la Lumma Design cu mașina mea, nu aș fi supărat. Aș fi invidios. Și poate doar un pic supărat, dar numai pe mine.

lumma design - autoexpert.ro (2)

Mașina se cheamă Lumma CLR X 6 R și, după zece minute de contemplare, apare drept motivul pentru care BMW X6 s-a născut în primă fază: ca să capete sens, așa ar trebui să arate fiecare BMW X6 standard. Dacă tot faci o mașină care spune pe față că n-o interesează nevoile tale practice, ci vrea doar să se simtă bine și să arate al dracului de sexi în timp ce face asta, atunci de ce n-ai exagera un pic cu designul? Mă îndoiesc că există vreun posesor de X6 care se uită la mașina asta și-și zice „neah, nu-mi place, nu m-aș vedea în așa ceva”. Mă îndoiesc, pentru că sigur nu există.

lumma design - autoexpert.ro (6)

Deci e un fel de oportunitate ratată pentru BMW. Pe de altă parte, uită-te la Lumma CLR X 6 R și încearcă să-ți imaginezi un Mercedes-Benz GLE Coupe în locul lui. Nu-i așa că nu merge? Un asemenea kit pus pe GLE Coupe ar arăta ca o creastă de punkist pe un tocilar cu ochelari – s-ar vedea de la o poștă că ceva e forțat.

Lumma Design nu s-a limitat doar la aspect, ci a mers mai departe cu modificarea acestui BMW X6 xDrive50i. De la cei 450 CP și 650 Nm pe care-i dezvoltă în mod natural motorul Lumma Design a trecut la 555 CP și 792 Nm, adică niște valori mai mari chiar și decât la BMW X6 M. Care nici nu arată la fel de bine. Discutabil, spui? Are patru evacuări, două mai mari și două mai mici? Nu. Subiectul e închis, deci.

Adaugati comentariu