Lux la superlativ – Acesta este Mercedes-Benz GLS Grand Edition

Mercedes-Benz GLS Grand Edition (7)

Mercedes-Benz își aruncă în jocul de la Detroit cel mai mare SUV al său, la pachet cu o versiune ultra-luxoasă: este vorba despre Mercedes-Benz GLS Grand Edition.

Deși modelul a primit un facelift în 2016, nu multe s-au schimbat din momentul lansării sale în 2013, cu atât mai puțin platforma ușor învechită, pe care Mercedes intenționează să o schimbe în curând. Însă, înainte ca viitoarea generație să apară pe piață, compania cu stea în trei colțuri își ține fanii celui mai mare SUV din gamă în priză cu lansarea versiunii Grand Edition.

Disponibil pentru GLS450 cu motor V6 și pentru GLS550 cu motor V8, pachetul Grand Edition aduce scaune îmbrăcate în piele Designo Nappa în nuanțele Porcelain sau Espresso Brown și cusături cu model de diamant. Bordul este acoperit parțial cu piele Nappa și lemn. Lumina ambientală și covorașele din velur Espresso Brown sunt acum oferite în echiparea standard.

Mercedes-Benz GLS Grand Edition (2)MAI MULTE FOTOGRAFII

Modelul GLS Grand Edition beneficiază de lumini LED, iar pe aripi se regăsește logo-ul care dezvăluie că ai în fața ochilor o versiune specială. GLS450 primește jante de 20 de inci cu 10 spițe, în timp ce GLS550 aleargă pe jante de 21 de inci.

Grand Edition va fi expus la Salonul Auto de la Detroit și este programat să ajungă în showroom-uri la mijlocul lui 2018. Nu sunt disponibile încă informații referitoare la prețurile pachetului de lux.

Adaugati comentariu