Lux suprem: Bentley Mulsanne First Edition

2017 Bentley Mulsanne First Edition

Pe o piață unde mașinile de lux se vând ca pâinea caldă, Bentley răspunde prezent prin lasnarea ediției speciale ”Mulsanne First Edition”. Și asta nu pentru că modelul de bază n-ar fi suficient de special.

First Edition nu e doar o altă ediție specială a modelului de lux britanic. El reprezintă esența luxului suprem pe care Bentley îl poate oferi, pornind de la modelul Mulsanne. Astfel, englezii selectează numai caracteristicile speciale ale variantelor actuale ale modelului, înglobându-le într-o ediție unică, asamblată manual la uzina de la Crewe, în numai 50 de exemplare. Performanțele dinamice ale lui Mulsanne Speed se îngemănează cu spațiul interior uriaș caracteristic lui Mulsanne Extended Wheelbase pentru a oferi maximum în toate privințele.

2017 Bentley Mulsanne First Edition

Pentru doamnele pretențioase, măsuțele rabatabile din spătarul scaunului oferă un set de îngrijire din argint, ce conține oglindă, perie și pieptene, creat special de casa Asprey. Frigiderul este dotat cu pahare din cristal, iar exemplarul prezentat la Beijing este decorat cu lemn de nuc britanic vechi de 350 de ani. Lemnul a fost câștigat la licitație de către fabrica britanică, și ajunge pentru placarea interioară a unui număr mic de exemplare. Restul limuzinelor vor fi garnisite cu furnir Antique Ash.

2017 Bentley Mulsanne First Edition

”Mulsanne reprezintă esența ADN-ului Bentley: rafinat, individual și puternic. El definește luxul în lumea auto și oferă o îngemănare unică de somptuozitate și performanță”, spune președintele Bentley, Wolfgang Durheimer.

2017 Bentley Mulsanne First Edition

Ampatamentul extins oferă un spațiu suplimentar de 250 mm, care-l propulsează pe Mulsanne First Edition în topul celor mai spațioase limuzine de lux din lume. Scaunele sunt desenate în stilul celor de avion, au spătare reglabile și extensii pentru relaxarea gambelor. Perdeluțele electrice asigură intimitatea, în timp ce sistemul multimedia, cu două ecrane de 10.2 inci oferă conectivitate 4G, Wi-Fi și Bluetooth.

2017 Bentley Mulsanne First Edition

Pentru a-i imprima o dinamică demnă de luxul pe care-l afișează, inginerii echipează ediția limitată cu motorul V8 de 6.75 litri, ce dezvoltă 530 CP și 1100 Nm de la 1750 rot/min. N-au fost făcute publice performanțele dinamice, însă modelul Mulsanne Speed , propulsat de același motor, accelerează până la 100 km/h în 4.9 secunde, atingând o viteză de top de 305 km/h. Transmisia automată cu 8 trepte schimbă vitezele imperceptibil, întregind imaginea unui model axat pe obținerea luxului suprem.

 

Adaugati comentariu