M2 pe două roți: noua bicicletă BMW

Bicicleta BMW

La câteva zile de la startul vânzărilor modelului BMW M2 Coupe, bavarezii vin pe piață cu o bicicletă de 1400 €, numită M Bike Limited Edition.

Bicicleta are drept element comun cu mașina vopseaua albastră Long Beach Blue și va fi produsă într-un număr total de 1500 de unități. Deși abundă în detalii tehnice de top, precum fratele M2, mă întreb cine se avântă să o scoată la o tură pe potecile înguste de munte, dată fiind vopseaua personalizată și producția limitată. Totuși, cei care o vor face vor aprecia din plin rigiditatea cadrului realizat din aluminiu hidroformat, cu cocoașa tipică rezervorului unei motociclete și elemente bine delimitate, fără curburi inutile.

Bicicleta BMW

Sudurile sunt realizate îngrijit, pentru a da impresia unui întreg, a unei forme cioplite dintr-o dingură bucată de metal. Elementele din carbon, precum tija de șa și inelele distanțiere de sub pipă asigură atât o greutate scăzută ansamblului, cât mai ales un aspect hi-tech tipic modelului M2 cu care se înfrățește. Un alt element care denotă atenție din partea germanilor sunt cablurile de frână și schimbătoare, trase prin interiorul cadrului.

Bicicleta BMW

Geometria atent studiată este completată de roțile de 28 de inci pentru un aspect agresiv și o capacitate remarcabilă de a trece peste obstacole. Agilitatea este susținută de cele 30 de viteze ale sistemului Shimano și de frânele hidraulice produse de aceeași casă japoneză.

Bicicleta BMW

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Tradiția ne arată că ediția din februarie a revistei Auto Expert este dedicată, în egală măsură, pragmatismului și creativității. Și cine suntem

Scroll to Top