Made in Autoitalia

Autoitalia a lansat un nou showroom al mărcii, în complexul City Gate Tower din zona Pieții Presei Libere din București. În această nouă locație, vor fi disponibile de acum brandurile Abarth, Alfa Romeo și Maserati.

Joi 16 septembrie, la City Gate Tower din Piața Presei Libere, a avut loc evenimentul “Made in Italia”, dedicat deschiderii celui mai nou showroom Autoitalia. Evenimentul s-a desfășurat sub înaltul patronaj al Excelenței Sale, Ambasadorul Italiei la București, domnul Mario Cospito.

A fost o sărbătoare în cel mai pur stil italian, în care luxul rafinamentul și eleganța au dat tonul prezentării unora dintre cele mai noi și exclusiviste mașini construite vreodată: Maserati GranCabrio, Alfa 8C Spider și Abarth Tributo Ferrari. Seara a fost completată de cele mai reprezentative mărci definitorii pentru stilul de viață “Made in Italy”.

Dinamismul, senzualitatea și pasiunea definesc geniul creativ al lui Pininfarina transformat în capodoperele Maserati. Noul GranCabrio reprezintă o adevărată operă de artă, în care designul unei mașini de vis este completat de simbioza perfectă între performanță, rafinament și confort.

Când sportivitatea, emoția și supremația în design, merg mână în mână cu tradiția și tehnologiile de ultimă oră, o mașină încetează să mai fie o simplă necesitate și devine o extensie a personalității posesorului. Când această mașină se numește Alfa Romeo și împlinește 100 de ani de când dă culoare și temperament peisajului auto general, prezența în același loc a celui mai exclusivist model al său, Alfa 8C Spider și deopotrivă a celui mai nou, Alfa Giulietta, reprezintă un motiv de sărbătoare.

Tot despre adrenalină și personalitate este vorba și când în centrul atenției se află un model Abarth. La noul showroom de la City Gate Tower, Autoitalia va prezenta în premieră una dintre cele mai exclusiviste și inimitabile mașini italiene: Abarth 500 Tributo Ferrari, un super mini de 180 CP ce poartă amprenta unică a doi dintre cei mai renumiți constructori de mașini din lume.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Noua Dacia Spring model 2025 AutoExpert.ro

Noua Dacia Spring, model 2025

Aceasta este noua Dacia Spring! A doua generație aduce tehnologie nouă la bord, dotări extinse și adoptă multe dintre elementele de design

Scroll to Top