Tesla Autopilot face furori. Vezi ce se întâmplă când șoferul unui Tesla Model S devine ca prin farmec „invizibil”. Reacțiile șoferilor sunt incredibil… de amuzante.

Sistemul de conducere autonomă Tesla Autopilot este, în esență, un pilot automat inteligent ce păstrează autonom distanța față de mașina din față sau banda de rulare, folosind un ansamblu de camere video și senzori pentru a roti volanul, a frâna sau accelera la momentul potrivit.

Autopilot se dovedește, însă, a fi mai mult decât o „scamatorie” tehnologică demnă de secolul 21, putând deveni și o unealtă în orchestrarea unei feste cu mare lipici la public.

Așa cum este și cazul glumei puse la cale de americanii de la Magic of Rahat. Da, ați citit bine, nu este o greșeală de tipar. Aceștia au decis să deghizeze șoferul unui Tesla Model S într-un costum ce imită forma scaunelor din față ale modelului electric, astfel încât acesta să se confunde cu acestea. Colegii de trafic au, astfel, senzația că mașina se conduce 100% singură, iar reacțiile lor merită fiecare secundă din film.

Via Magic of Rahat