Magna reia producția modelului Mercedes-Benz G-Klasse în Austria

magna

Uzina Magna care se ocupă de asamblarea emblematicului model Mercedes-Benz G-Klasse a reluat producția după o pauză impusă de pandemia de coronavirus.

Uzina Magna din Graz, Austria este locul unde este fabricat modelul G-Klasse de la Mercedes-Benz. După ce producția a fost oprită din cauza pandemiei de coronavirus, Magna a reluat producția modelului G-Klasse începând cu 14 aprilie, ca urmare a relaxărilor măsurilor impuse de guvernul austriac.

magna

Producția a fost suspendată la jumătatea lunii martie, uzina austriacă confruntându-se și cu probleme din partea furnizorilor de componente.

Magna produce mai multe modele pentru diverși constructori auto ca de exemplu Seria 5 pentru BMW și modelele Jaguar E-Pace și I-Pace. Producția modelelor pentru alți constructori va fi reluată în următoarele săptămâni.

magna

Însă cel mai faimos model produs la Graz, în Austria, este noua generație a modelului Mercedes-Benz G-Klasse. Off-roader-ul Mercedes este produs aici de mai bine de 40 ani.

Modelul G-Klasse se alfă în oferta Mercedes-Benz încă din 1979, iar designul general al mașinii de teren s-a păstrat în mare neschimbat. Încă de la început, G-ul a fost un off-roader cu forme drepte, simple și proporții robuste. Noua generație a modelului a fost lansată în 2018 și păstrează intacte atât capacitățiile în teren accidentat cât și luxul specific mărcii din Stuttgart.

Test Mercedes-Benz GLE 300d 4matic

Adaugati comentariu