Mai dichisit și foarte economic: Porsche Cayenne Platinum Edition

Cayenne Platinum Edition

Porsche lansează o ediție specială pentru SUV-ul său de top: Cayenne Platinum Edition. Aceasta are la bază modelele Diesel și S E-Hybrid și excelează prin aspectul sportiv. 

Fanilor Porsche cărora modelul de bază li se pare comun și inofensiv, designerii germani le-au pregătit o surpriză: jante pe 20 de inci cu design RS Spyder, găzduite în pasaje mai evazate și scaune îmbrăcate în piele și alcantara, reglabile pe 8 direcții – toate sub un singur nume: Platinum Edition. Modelul va fi oferit doar pentru o perioadă limitată de timp.

Cayenne Platinum Edition

Și asta nu e tot: echipamentul standard include faruri bi-xenon, sistem Porsche Dynamic Light, asistență la parcare și Power Steering Plus, care întărește direcția pe drum drept și la viteze mari și o asistă mai mult la manevrele de parcare. Oglinzile sunt acoperite cu un tratament anti-reflexiv, iar geamurile fumurii asigură intimitate pasagerilor.

Cayenne Platinum Edition

Culorile oferite standard sunt negru și alb, ambele nemetalizate, dar ediția specială beneficiază de un pachet exterior cu elemente lucioase. Firește, opțional pot fi comandate și culori metalizate. Pragurile sunt garnisite cu plăcuțe Platinum Edition iluminate. Nici sistemul infotainment nu este comun, ci beneficiază de pachetul Porsche Communication Management, ce include sistem de navigație, conectivitate Connect Plus și sistem de sunet cu boxe BOSE.

Cayenne Platinum Edition

Pasagerii sunt fericiți cu sistemul de încălzire staționar și cu consumurile demne de SUV-urile de clasă mai mică: 3.3 l/100km pentru modelul hibrid și 6.6 l/100 km pentru varianta diesel. Nu sunt disponibile detalii referitoare la preț și data lansării.

 

 

Adaugati comentariu