Mai e puțin! Audi își dezvăluie noul A7 pas cu pas

Audi A7 teaser

Mai puțin de două ore ne mai despart de momentul în care vom vedea noul Audi A7. Rival pentru Mercedes-Benz CLS și Porsche Panamera, A7 Sportback va fi dezvăluit în această seară la Ingolstadt. În așteptarea modelului, Audi a mai publicat o imagine teaser.

Imaginea confirmă faptul că și A7 va avea stopurile unite de o bandă luminoasă LED, care va tăia ușa portbagajului în două, ca și la noul A8. Audi A7 Sportback va avea, cel mai probabil, o parte frontală inspirată de noua limuzină prezentată vara trecută, cu o grilă hexagonală de mari dimensiuni și o capotă puternic profilată. Imaginea din profil arată că acoperișul va urma o linie plonjată imediat după montantul central. Evident, linia descendentă a portbagajului va asigura modelului o formă mai aerodinamică, dar va sacrifica spațiul oferit de portbagaj. Vom regăsi în design și elemente preluate de la conceptul Prologue, prezentat de Audi la Salonul Auto de la Los Angeles în 2014.

A7 Sportback va fi construit pe platforma MLB Evo, la fel ca și SUV-ul Q7, concepută să reducă greutatea și să ofere performanțe superioare în ceea ce privește dinamica și eficiența. Audi ar putea folosi la noul său model motoare V6 și V8, pe benzină și pe motorină, oferind și versiuni S7 și RS7, dar și o variantă cu sistem hibrid de propulsie, preluat de la Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid, alcătuit dintr-o unitate V8 de 4.0 litri și 550 CP și un motor electric care aduce sistemului încă 136 CP.

La interior, nemții vor integra cea mai recentă versiune a sistemului Virtual Cockpit.

Adaugati comentariu