Mai multă plăcere și confort la condus cu Amarok

Modelul pick-up de succes, Amarok, primește în acest an un motor mai puternic de intrare în gamă: precedentul motor 2.0 TDI de 90 kW / 122 CP este înlocuit de o versiune mai puternică. Noul propulsor TDI de intrare în gamă produce 103 kW / 140 CP, iar această creștere îmbunătățește performanțele dinamice. Totuşi, consumul de carburant este păstrat la același nivel scăzut. De asemenea, în lista de dotări opționale au fost adăugate multe elemente noi.

Puterea maximă a motorului TDI de doi litri, cu injecție de tip common rail, care a fost crescută cu 13 kW (18 CP), ajungând astfel la 103 kW / 140 CP, este disponibilă la o turație de 3.500 rpm. La 340 Newton metri, cuplul motorului a rămas neschimbat și este disponibil pe o plajă de turații cuprinsă între 1.600 și 2.250 rpm. Motorul care are o putere mărită impresionează prin performanțele dinamice mai bune obținute cu același consum redus de carburant.

De exemplu, acest Amarok mai puternic accelerează acum de la 0 la 100 km/h în 12,6 secunde (anterior 13,2 s), iar viteza sa maximă este de 168 km/h (162 km/h înainte). Repriza în treapta a cincea de viteză, între 80 și 120 km/h, a fost îmbunătățită cu 0,5 secunde.

În ciuda îmbunătățirii evidente a performanțelor dinamice, consumul redus de carburant al acestui pick-up nu s-a schimbat. Cu ajutorul dotării opționale cu BlueMotion Technology, Amarok cu motorul TDI de 103 kW consumă doar 6,8 litri de motorină pentru 100 km parcurși.

Noul motor de intrare în gamă este disponibil atât pentru versiunea cu două uși, Amarok SingleCab (cu transmisie pe roțile din spate sau transmisie integrală nepermanentă), cât și pentru versiunea cu patru uși, DoubleCab (cu tracțiune pe roțile din spate sau cu una dintre cele două transmisii integrale),  întotdeauna combinate cu o cutie de viteze manuală cu șase trepte de viteză și în toate cele trei versiuni de dotări.

Pentru a răspunde dorințelor speciale ale clienților, au fost adăugate multe dotări opționale noi. Printre acestea se numără dotări familiare de la modelul Multivan, cum ar fi sistemul radio cu navigație RNS 510, ParkPilot împreună cu o cameră video pentru marșarier, sistemul de încălzire suplimentară, programabil, cu telecomandă, proiectoarele de ceață cu funcție Cornering (începând de la versiunea de dotări Trendline) și pachetul “Light and Sight” (inclusiv sistemul de reglare a luminilor de drum, ștergătoarele de parbriz cu senzor de ploaie, funcțiile “Coming și Leaving home” și oglinda retrovizoare cu funcție automată anti-orbire).

Prețurile pentru Amarok SingleCab cu motorul TDI de 103 kW pornesc de la 20.350 Euro fara TVA. Amarok DoubleCab cu noul motor de intrare în gamă are preţuri pornind de la 20.845 Euro fara TVA.

Adaugati comentariu