Mai rău ca la noi? Mașina a intrat pe jumătate într-o groapă din asfalt

groapă

“Am gardă mare la sol, mașina mea poate trece peste orice!” Da, da. Așa credea și șoferul ăsta. Acum își sună disperat agentul de asigurare. Mașina sa a fost scoasă cu greu dintr-o groapă formată în asfalt, pe șosea.

Mulți am condus pe străzi pline de apă fără să ne gândim prea mult la ce se ascunde pe fundul băltoacelor. Până la urmă, nu se îneacă nimeni în câțiva centimetri de apă. O planetară, un cap de bară se repară. Așa s-a gândit și șoferul de Chevrolet S-10 când a înaintat încet cu mașina printr-o baltă formată pe o șosea din în Worcester, Massachussettes. Apa nici măcar nu pare foarte adâncă. Dar groapa ascunsă de apă este! Deși știa bine drumul, șoferul nu a anticipat ce-l aștepta.

VIDEO

Groapa uriașă apăruse în urma unei explozii la o conductă de apă. Așa că șoferul a observat-o abia când era prea târziu.

Amfibia. Iată McLaren-ul care înoată

În imaginile difuzate de televiziunile locale, Chevrolet-ul este scufundat pe jumătate. Șoferul a decis să abandoneze mașina ca să se salveze și a ieșit prin geamul lateral. O echipă de intervenție l-a salvat din “naufragiul” de pe șosea.

Autoritățile au anunțat că nu a fost singura mașină care a ajuns în groapa respectivă, fără a preciza însă numărul vehiculelor scufundate. Din cauza defecțiunii, 50.000 de localnici au rămas fără apă timp de câteva ore. Unii dintre ei, și fără mașină pentru totdeauna.

Top 10 cele mai mari gropi văzute vreodată

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top