Mândria gamei Peugeot

Noul model diesel-electric hibrid de la Peugeot, 508 RXH, continuă noua politică a companiei, de reorganizare a gamei de automobile și de cucerire a noi clienți pentru companie.

Tehnologia hibridă diesel-electrică, în combinație cu o platformă tehnică de ultimă oră și finisajele de cea mai bună calitate, transformă noul Peugeot 508 RXH într-o opțiune mai mult decât interesantă.

Noul model reprezintă întruchiparea noilor filosofii implementate de Peugeot în conceperea și construcția de noi modele. Accentele de stil propuse de 508 RXH împreună cu sistemul inovativ de trasmisie HYbrid4 asigură posibilitatea de a combina senzația de libertate și plăcerea condusului într-o formă nemaiîntâlnită până acum în segment.  Dintre dotările și caracteristici acestui model amintim: sistem de tracțiune integrală, putere maximă de 200 CP,  mod de funcționare 100% elecric, sau emisii poluante de doar 109g CO2/km

După lansarea din primăvara anului 2011, noile 508 și 508 SW s-au bucurat de o atenție deosebită din partea publicului, în special datorită stilului elegant, a prestanței, a calității deosebite acordată finisajelor, ridicând totodată nivelul calitativ pentru viitoarele produse Peugeot. De asemenea, 508 RXH, cu designul său inovativ devine o prezență de luat serios în seamă în segmentul autovehiculelor de tip crossover.

Adaugati comentariu