Mansory G63 P900 – culmea kitsch-ului

Mansory G63 P900 autoexpert.ro

Ceea ce începuse frumos, în 1979, a ajuns să capete nuanțe de prost gust în 2022. Mansory G63 P900 este un G-Klasse ”gătit” pentru ”pretențioșii” emiratezi.

Când Emiratele Arabe Unite serbează 50 de ani de existență, e cazul să vii cu un cadou pe măsură. Tunerul Mansory a creat, special pentru această ocazie, cel mai opulent G-Klasse pe care l-ai văzut vreodată.

Mansory G-Klasse autoexpert.ro

La exterior, a adăugat un kit agresiv, format din capotă de motor cu prize de aer, bare de protecție și aripi modificate și diverse deflectoare de aer peste tot. Pe plafon au apărut un bloc frontal cu proiectoare incluse și un eleron în spate. Totul a fost îmbrăcat în vopsea sidefată mov, care ”se pierde” într-o mare de negru spre spate. Doar elementele din carbon și-au păstrat culoarea naturală.

Mansory G-Klasse autoexpert.ro

Jantele au fost încălțate cu anvelope cu talon mic, în timp ce roata de rezervă și toate emblemele Mercedes-Benz au foat înlocuite cu schița Emiratelor Unite. Iar dacă exteriorul ți se pare de prost gust, află că încă n-ai văzut nimic.

Mansory G63 P900 – când opulența devine kitsch

La interior, o combinație de auriu și mov amintește de damele de companie împopoțonate cu bijuterii ostentative. O combinație care ar merge de minune în clipurile rapperilor americani, alături de maiourile LA Lakers! Același carbon de la elementele exterioare este plasat strategic și la interior, pe volan și pe alte elemente de design.

➡ Iată cel mai opulent X-Klasse 💡

Practic, singurul aspect care nu suportă critică e motorul. V8-ul biturbo, de 4.0 litri, a fost modificat pentru a produce 900 CP și 1200 Nm. Dacă vrei să-l cumperi, află că nu are preț. Încă. Probabil că, dacă clienții o cer, Mansory G63 P900 va fi produs la comandă. Însă, cel mai simplu ar fi să-l luăm ca exemplu pe Gronos, un alt G-Klasse modificat de Mansory. Acesta dezvoltă 850 CP și 1000 Nm, este fabricat în 10 exemplare și costă 560.000 euro.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top