Mansory Zapico custom bike

Nu numai vehiculele de lux pe 4 roți customizate de producătorul de accesorii high-end Mansory sunt cunoscute; ci și motocicleta originală custom este faimoasă de asemnea.

Acest lucru este demonstrat de motocicleta Zapico, dezvoltata de Mansory in colaborare cu constructorul Thomas M. George. Mana sefului Mansory se vede din plin: cea mai buna fibra de carbon, procesata in cel mai exceptional mod posibil, decoreaza cruiser-ul impresionant, in timp ce masca frontala, spoilerul, modulul seii, pintenul frontal  , tobele si de asemenea aplicatiile de pe rezervor, cardul, furca fata, rotile si airbox-ul, toate provin din fabrica Mansory din orasul Brand ,Bavaria. Lucratura pieii de pe motocicleta este confirmarea calitatii extraordinare – inconfundabil Mansory.

Propulsorul este un V2 puternic cu capacitatea  de  124 cubic inch (in jur de 2,080 cm³) construit de cunoscutul fabricant american S&S. Puterea livrata catre pneul spate extra-lat, este de  160 cp si poate propulsa motocicleta de  340 kg de la  0 to 100 km/h in doar 3.3 secunde.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top