Marca Champion își îmbunătățește gama de filtre auto

Noua gama de filtre auto Champion - Federal Mogul

 

Federal-Mogul Motorparts, divizie a Federal-Mogul Corporation Holdings, anunță relansarea gamei complete de filtre Champion. Produsele reproiectate sunt oferite în cadrul unui ambalaj nou, dispunând de caracteristici noi și de un catalog menit să sprijine noua generație de filtre Champion, prezente deja  pe piața aftermarket.

Din 2014 și până în prezent, gama de filtre Champion include peste 490 de produse noi de filtrare, care se regăsesc în peste 1.300 SKU-uri (stock-keeping units) din întreaga gamă de filtre, acoperind peste 94% din parcul auto european. Acest lucru permite ca orice client Champion să aibă la dispoziție un produs potrivit propriului său autovehicul.

“Inginerii Federal-Mogul au reproiectat gama de filtre Champion pentru combustibil, aer, ulei și habitaclu pentru a satisface standardele stricte de calitate OE și nevoile în permanentă schimbare a noilor tehnologii de motor”, spune Sanda Kristicevic, Product Manager în cadrul Federal-Mogul Filtre. “Filtrele Federal-Mogul Motorparts’ sunt testate în conformitate cu standardele ISO în vigoare și îndeplinesc cerințele noilor motoare  de tip Euro 5 și Euro 6. Noua gamă de filtre Champion a fost produsă și îmbunătățită utilizînd cele mai noi tehnologii, ce asigură calitatea produselor furnizate, performanța și usurința de montare pe care clienții noștri mizează. Aceste filtre sunt deja în producție și disponibile în piața aftermarket. ”

Champion oferă filtre performante pentru ultima generație de motoare, principalele caracteristici și beneficii ale gamei fiind:

– Cele mai recente filtre de combustibil Champion pentru motoarele diesel cu injecție common rail sunt realizate cu un nou strat de tip multi-layer sintetic; acest lucru permite o filtrarea de până la 3 µm, cu o eficiență de separare a apei de până la 99,8%. Comparativ cu filtre tradiționale, acest tip de tehnologie crește eficiența filtrului cu până la 29,4% pentru contaminanţii de 5 µm sau mai mici.

– Filtrele de ulei Champion sunt fabricate cu micro-fibre din sticlă capabile să filtreze contaminanţii cu o eficiență crescută, comparativ cu sistemele convenționale de filtrare. Micro-fibrele din sticlă reduc pierderile de presiune cu până la 50%, crescând durata de viață a filtrelor Champion cu până de 2-4 ori față de produsele convenționale.

– Filtrele de aer Champion sunt performante asemeni omologului lor de tip OE, cu o eficiență similară de reținere a particulelor fine.

– La începutul anului, Champion a introdus tehnologia inovatoare Flexi Frame® la filtrele de habitaclu, ajutându-i pe tehnicieni să monteze produsul fără a deteriora sau afecta forma acestuia în timpul instalării. Componentele cu carbon activ din interiorul piesei filtrează nu numai praful, dar și gazele toxice provenite de la gazele de eșapament.

Noua gama de filtre auto Champion - Federal Mogul (2)

Filtrele Champion pentru combustibil, aer, habitaclu și ulei sunt prezentate într-un ambalaj nou ce dispune de un cod QR care permite tehnicienilor să identifice cu ușurință piesa corectă. Link-ul prezent pe ambalaj conduce, de asemenea, utilizatorii către un film cu instrucțiuni de instalare pentru filtrele de habitaclu în cadrul catalogului disponibil pe webiste, asigurând astfel o montare rapidă a pieselor.

În februarie 2015, Champion a lansat noul catalog pentru gama completă de filtre care afișează noua structură de numerotare a brand-ului, aspectul nou al acestuia și  criterii clare a tuturor componentelor. Catalogul on-line este actualizat continuu, și poate fi gasit accesând www.fmecat.eu .

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top