Marişca lider în debutul CNR Dunlop 2010

Campinatul Național de Raliuri Dunlop 2010 a debutat cu etapa de la Brașov, care a fost câștigată de echipajul Bogdan Marișca/Sebastian Itu (Mitsubishi Lancer).

Tess Rally 2010 a deschis actualul sezon al Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop la Braşov, aducând la startul competiţiei 49 de echipaje. După 3 zile de concurs, echipajul cu numărul 5 – Bogdan Marişca / Sebastian Itu (Subaru Impreza) – şi-a adjudecat prima victorie din CNR Dunlop 2010. 

După două sezoane de dominaţie străină, Tess Rally 2010 aduce primul podium românesc. Marisca a fost secondat pe probele speciale de Valentin Porcişteanu –câştigătorul de anul trecut al etapei– şi de Marco Tempestini –vicecampionul sezonului 2009. Campionul Naţional Absolut al CNR Dunlop 2009, Gergo Szabo, a pierdut poziţia de lider în prima etapă a actualului sezon după o problemă tehnică la transmisie pe PS6 Râşnov (Poiană), dar a reuşit să termine raliul în puncte. 

Grupa A a fost adjudecată fără de echipajul Edwin Keleti / Victor Ponta (Renault Clio R3), care a dominat pe toate probele speciale, lupta fiind strânsă doar pentru locurile 2 şi 3, adjudecate de piloţii Danny Ungur, respectiv Alexandru Mitroi. Victoria la grupa H i-a revenit lui G. Graef, în timp ce la noua grupă K s-a impus E. Groza.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top