Maserati Ghibli Hearse: raiul pe pământ

Maserati Ghibli Hearse

”Aoleo, te duseși, Ioane” se poate transforma în ”te duseși cu stil, Ioane”, grație noului dric Maserati Ghibli Hearse. Acestea, dincolo de faptul că reprezintă unul dintre cele mai scumpe dricuri din lume, este probabil și cel mai stilat.

Ce mai desenează italienii frumos în afară de cabriolete, coupe-uri, costume și elemente de mobilier? Dricuri, evident. Dar nu orice fel de dricuri, ci unele personalizate, bazate pe superbul Maserati Ghibli. Și asta pentru că modelul nu aparține producătorului de mașini cu tridentul pe mască, ci companiei Ellena srl Autotrasformazioni.

Maserati Ghibli Hearse

Aceștia au păstrat jumătatea din față de la modelul original, dar au modificat restul caroseriei, pentru a obține suficient loc la cap și genunchi chiar și pentru cei mai drepți clienți. Zona destinată subiectului principal a primit cea mai mare atenție, fiind înnobilată cu lemn, piele și spoturi LED, pentru ca acesta să pășească în noua lume ”în lumina reflectoarelor”. Sub capotă, clientul se va bucura să întâlnească turbodieselul V6 de 3 litri, care-l va catapulta cu 270 de cai direct în Rai.

Maserati Ghibli Hearse (5)

Privind bijuteria, veți bănui că italienii de la Ellena nu sunt la primele dricuri. Într-adevăr, în palmaresul lor se mai află modele transformate din Mercedes E-Class și Vito, însă trecerea la branduri italienești asigură un drum mai rapid spre cimitir.

Maserati Ghibli Hearse

Adaugati comentariu