Maserati Levante Trofeo modificat de tunerul Novitec oferă 624 CP

Tunerul german Novitec a transformat modelul Maserati Levante Trofeo într-un super SUV de 624 CP.

Novitec, un tuner german de renume, oferă o serie de modificări pentru modelul Maserati Levante Trofeo. Pe lângă modificările aduse motorul V8 de 3.8 litri care dezvoltă acum 624 CP și 820 Nm, Novitec a modificat și aspectul exterior al SUV-ului italian.

Kitul de caroserie pentru Maserati Levante Trofeo constă în evazări consistente pentru pasajele roților, spoilere față și spate agresive, difuzor spate și eleron. O parte din elementele de caroserie sunt fabricate din fibră de carbon.

Suspensia a fost modificată prin reducerea gărzii la sol cu 25 mm. Au fost adăugate jante cu design special și diametru de 22 inch.

Pentru a mări puterea motorului, Novitec a modificat unitatea de control, propulsorul V8 dezvoltând acum 624 CP la 7.700 rpm și 820 Nm între 2.200 și 3.400 rpm. Versiunea modificată a modelului Levante Trofeo poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 3.8 secunde, iar viteza maximă este de 310 km/oră.

Volkswagen Multivan modificat de tunerul ABT

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

tesla cybertruck autoexpert

Tesla anunță un val de disponibilizări

Tesla este pe cale să lanseze o rundă “masivă” de reduceri de personal. Potrivit presei americane, reducerea forței de muncă este iminentă:

Scroll to Top