Maserati MC20 Cabrio: primele imagini cu modelul camuflat

Constructorul italian Maserati a prezentat primele imagini cu modelul sport MC20 Cabrio camuflat.

Italienii de la Maserati au publicat primele imagini cu modelul MC20 Cabrio camuflat. Supercarul Maserati MC20 a fost lansat la finalul anului trecut și este echipat cu un motor V6 twin-turbo de 3.0 litri ce oferă 630 CP și 730 Nm.

Maserati MC20 Cabrio

Transmisia este asigurată de o cutie automată cu două ambreiaje și opt trepte, puterea fiind transmisă către puntea spate. Accelerația de la 0 la 100 km/oră se face în 2.9 secunde. Maserati a avut nevoie de doi ani pentru a dezvolta noul model în conceperea lui fiind implicate diviziile Maserati Innovation Lab, Maserati Engine Lag și Centro Stile Maserati. Partea aerodinamică a fost realizată prin simulări computerizate și 2.000 de ore de testare în tunelul de vânt Dallara.

Maserati va lansat în curând și o versiune decapotabilă a performantului model, publicând primele imagini cu modelul în versiune camuflată. MC20 Cabrio va avea aceeași motorizate V6 și o caroserie fabricată în totalitate din fibră de carbon și materiale compozite.

Comunicatul de presă care însoțește imaginile cu noua versiune mai specifică și faptul că MC20 va avea în viitor și o versiune electrică, dar fără a da mai multe detalii despre această versiune.

Via Maserati

Adaugati comentariu