Maserati va participa la concursul de eleganță I.C.E. St. Moritz

Maserati ICE St Moritz

Maserati va participa la ediția 2023 a concursului de eleganță I.C.E. ce se va desfășura la St. Moritz în Elveția între 24 și 25 februarie.

I.C.E. St. Moritz este unul dintre cele mai importante concursuri de eleganță din Europa, acesta fiind găzduit pe suprafața înghețată a lacului din St. Moritz, Elveția. Concursul reunește cele mai bune mașini clasice cu colecționari, pasionați de mașini și jet-setteri din întreaga lume.

Maserati la I.C.E. St. Moritz

Pe parcursul celor două zile de eveniment în numele eleganței și al luxului, lacul va fi scena unei expoziții în aer liber, care va celebra mașinile clasice ca pe adevărate opere de artă și va permite publicului să le admire frumusețea și istoria, în timp ce colecționarii se vor putea bucura de experiența inedită de a-și conduce mașinile pe pista acoperită de zăpadă, fiind evaluați cu atenție de un juriu prestigios.

Maserati ICE St Moritz

Maserati va aduce la St. Moritz câteva exemplare din colecția istorică a mărcii printre care Maserati 420M/58 Eldorado – un monopost de curse unicat construit special pentru cea de-a doua ediție a cursei de 500 de mile de la Monza din 1958, elegantul 3500 GT Vignale Coupé, precum și modelul Maserati Mistral, care, în 1963, a inaugurat tradiția mărcii de a-și numi mașinile după fenomene meteo celebre.

Maserati va mai expune și modele moderne ca SUV-ul Grecale ediția unicat Furiserie, modelul MC20 Cielo și Granturismo Folgore, primul model electric al mărcii italiene.

Test drive Maserati Levante Hybrid

Via Maserati

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Coperta AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Revista AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Paza bună trece primejdia rea. Deci, ”cumpără ACUM” (vorba teleshoppingului) revista AutoExpert nr. 249, înainte de a dispărea de la chioșcurile de

Car Of The Year 2024 - COTY

Car Of The Year 2024: Iată finalistele

Juriul competiței anuale internaționale Car Of The Year a anunțat finalistele ediției care va premia cea mai bună mașină a anului 2024.

Scroll to Top