Mașina lui Jay Kay de la Jamiroquai e de vânzare. Cât ai da pe un Lamborghini Diablo violet?

Jamiroguai Lamborghini Diablo (3)

Solistul Jamiroquai, Jay Kay, are o super colecție de mașini. Conduce constant un Lamborghini Miura și recent a pus mâna pe un LaFerrari verde. Uneori, artistul își condimentează clipurile cu apariții exotice motorizate. Una dintre acestea este un Lamborghini Diablo, care a apărut în celebrul video-clip “Cosmic Girl”.

Faimosul Lamborghini este acum la vânzare pe Auto Trader în Marea Britanie. Hypercar-ul din 1996 este una dintre cele două utilizate pe platoul de filmare. Prima dintre ele a sfârșit într-un accident în una dintre scene, iar cea care este acum de vânzare este exact mdoelul care a înlocuit-o. Că nah, toți avem câte un Diablo de rezervă în garaj… Însă și aceasta a suferit o avarie minoră, atunci când camera de luat vederi a căzut peste ea și i-a crăpat parbrizul.

Jamiroguai Lamborghini Diablo (5)GALERIE FOTO

Jay Kay a continuat însă, să conducă mașina, până la finnalizaera filmărilor. În clip, alături de acest Diablo violet, mai apar un Ferrari F40 și un 355, toate ieșite la distracție pe drumuri virajate. Un motor V12 de 5,7 litri, care dezvoltă 525 CP și 580 Nm, prouplsează mașina de la 0 la 100 km/h în doar 4.0 secunde. Lamborghini violet a rulat doar 27.786 kilometri.

Cât costă mașina condusă de artistul în vârstă de 47 de ani? Țineți-vă bine! […]

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top