Mașina potrivită în locul nepotrivit – Prima reclamă la BMW Seria 8 Coupe e filmată la Veneția

BMW Seria 8 Coupe

A apărut prima reclamă la noul BMW Seria 8 Coupe! Spotul publicitar filmat la Veneția, care ne ține cu sufletul la gură și privirea lipită de ecran, a fost lansat exact în perioada în care orașul a fost lovit de inundații serioase.

Reclama aduce în prim plan versiunea M850i xDrive cu motor V8 de 530 de cai putere. Mașina este echipată standard cu amortizoare controlate electronic, frâne M Sport și jante de 20 de inci cu anvelope ultra-performante. Această versiune este disponibilă deja pentru comandă începând cu această lună.

VIDEO

Spotul publicitar spectaculos, care prezintă noul BMW Seria 8 Coupe într-o demonstrație de agilitate, își face apariția însă, într-un moment nepotrivit, care ar fi fost imposibil de anticipat de constructorul bavarez. Veneția a fost grav afectată de cele mai mari inundații din ultimul deceniu. Autoritățile au anunțat că mai bine de jumătate din orașul-lagună este sub apa care a ajuns, în unele zone, chiar și la o înălțime de 1,56 metri, pentru prima oară din 2008 încoace.

Citește și:

Noul BMW Seria 8 Cabrio – 10 lucruri despre decapotabila premium

În filmul cu o durată de 45 de secunde, coupe-ul de lux gonește pe străzile de la Veneția, transformând centrul istoric al orașului într-un adevărat circuit. Mașina ajunge chiar pe Canal Grande, o rută niciodată străbătută de un automobil până acum. La volan se află un cel care în copilărie, a visat să aibă o mașină sport BMW și care a crescut urmărind curse auto.

Reclama a fost regizată de către Daniel Wolfe, celebru în industria auto pentru spoturile sale.  Echipa de filmare a apelat la ajutorul autorităților venețiene. Astfel, BMW Group a primit permisiunea de a […]

Adaugati comentariu