Mașini care i-au aparținut lui Elvis Presley sunt scoase la licitație

Elvis Presley

Fanii lui Elvis Presley sunt în alertă. Mai multe vehicule care i-au aparținut regelui Rock ’n’ Roll-ului vor fi scoase la licitație. O limuzină, un pick-up și o motocicletă se află pe lista casei de licitații Kruse GWS.

Pe 31 august, fanii lui Elvis vor putea licita pentru un Lincoln Continental pe care Regele îl conducea prin Memphis, Tennesssee în anii ’70. Artistul prefera locul de la volan și nu spațiul generos din spate. Se regăsesc la bord scaune îmbrăcate în piele albă, un televizor și un frigider. Elvis Presley a achiziționat limuzina după ce a văzut-o într-un film. Cel care va oferi cea mai mare sumă la licitația din august va primi și fotografia în care Elvis apare lângă mașină.

Licitația va include și o motocicletă Harley Davidson FLH 1200 Electra Glide din 1976, ultima achiziționată de artistul care s-a stins din viață în 1977. Elvis a adus motocicleta din California la Memphis și a vândut-o cu doar 90 de zile înainte de moartea sa, la >>> Citește continuarea pe missauto.ro.

Adaugati comentariu