Mașini de peste 8 milioane de euro la cea de-a doua ediție DROPDOWN

Dropdown 2024 AutoExpert

Vremea caniculară de zilele trecute a adus pasionații de mașini la Romexpo, unde a avut loc cea de-a doua ediție  a expoziției DROPDOWN.  În cadrul acesteia au putut fi admirate peste 450 de mașini în valoare totală de peste 8 milioane de euro, iar pasionații de cai putere au putu să asiste și la curse de drift realizate pe piloți profesioniști.

 

Cu o atmosferă întreținută de către Dj Feeghea, vizitatorii și-au încântat privirile cu cele mai interesante, noi sau scumpe automobile ale momentului, precum mașini modificate, retro, de colecție, supercar-uri, mașini americane și de off-road.

Dropdown 2024 AutoExpert

La eveniment au fost prezenți și reprezentanții Campionatului de Drag-Race, precum și piloți din Campionatul Național de Viteză în Coastă (CNVC). Pe parcursul celor două zile de expoziție, Călin Ciortan, cel mai bine cotat pilot român de drift și câștigătorul King of Europe (KOE), împreună cu alți 13 piloți români și 4 piloți bulgari, au făcut demonstrații extraordinare de drift, în zona special amenajată, spre deliciul publicului.

Dropdown 2024 AutoExpert

”Această nouă ediție Dropdown a fost un real succes și ne declarăm încântați de faptul că avem în România un public atât de pasionat și interesat de zona auto și de caii putere, fapt ce ne determină să continuăm ceea ce facem și să anunțăm cu entuziasm că va urma o nouă ediție a evenimentului în această toamnă”, a declarat Marian Nedelcu, organizator Dropdown.

Dropdown 2024 AutoExpert

Edotec România și Ayt Market sunt sponsorii care au avut încredere în proiect și l-au susținut astfel încât această nouă ediție să se poată realiza.

Dropdown 2024 AutoExpert

La eveniment au fost prezenți, pe lângă expozanți cu mașinile lor și alți specialiști în domeniu, precum vendori auto, service-uri (mecanică, vopsitorie) și ateliere de detailing.

Dropdown 2024 AutoExpert

 

DROPDOWN, ediția a doua a fost susținută și de către marile comunități de pasionați auto, precum Ford Club România, Ford Mustang România, Mercedes w124 fan club, Custom works, Vw Aeroclub, RoDrag România, Mx5 România, Low Force, Table Japoneze, Retro Cars România, Kekers Crew și Stance Control.

Pentru mai multe informații despre următorul eveniment DROPDOWN, ce va avea loc  în toamnă, vă invităm să accesați pagina web a evenimentului https://dropdown.ro/ sau paginile de social media DROPDOWN.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top