Mașini mai ieftine ca Dacia! De unde pot fi cumpărate?

Dacia Duster Spania ieftin

Spaniolii se laudă că au găsit antidotul pentru Dacia, la scurt timp după ce Sandero a ajuns pe locul trei în topul celor mai înmatriculate mașini din Europa în luna mai, după Volkswagen Golf și Renault Clio. “Sunt producători auto cu oferte mai bune!”, spun ibericii.

Oricine vrea o mașină accesibilă, caută mai întâi oferta Dacia. Modelele constructorului de la Mioveni sunt, cu siguranță, cele mai interesante în ceea ce privește prețul, dar și costurile de întreținere. Însă Skoda propune în Spania o ofertă care bate chiar și… imbatabila Dacia. Cel puțin așa susțin spaniolii..

Test drive Dacia Duster TCe 150 – Dacia cu apucături de Mercedes

“Este prețul care revoluționează Spania”, scriu jurnaliștii de la El Desmarque. Aceștia anunță că Skoda vine cu reduceri impresionante. Astfel, o Skoda Fabia cu motor 1.0 TSI, 95 de cai putere și 160 Nm, cu echipare superioară modelelor Dacia, spun ei, este mai accesibilă ca orice model Dacia. Fabia vine cu sistem Smartlink, geamuri spate fumurii, cameră pentru marșarier și jante din aliaj de 15 inci. Toate acestea sunt disponibile începând cu 10.700 de euro.

Mai puțin chiar costă Fabia cu motor 1.0 MPI, care dezvoltă 75 de cai putere și un cuplu de 90 Nm: 9.800 de euro.

Cea mai ieftină Dacia – Anunțul de vânzare care îi convinge pe cei interesați să fugă!

Spaniolii notează că producători ca SsangYong și Fiat propun prețuri la fel de interesante ca Skoda. Dar uită să menționeze că, în statul iberic, Logan pornește de la 8.500 de euro, iar Sandero are un preț de pornire și mai mic: doar 7.340 de euro. Cine vrea SUV-ul Duster trebuie să plătească, pentru versiunea entry-level, doar 11.260 de euro, ceea ce face modelul de la Mioveni cea mai accesibilă mașină cu gardă mare la sol din Europa.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top