Matt Damon va juca în filmul Ford versus Ferrari

Matt Damon

Matt Damon va juca rolul lui Caroll Shelby în filmul Ford versus Ferrari, o peliculă ce arată rivalitatea dintre cei doi granzi în sporturile cu motor. Damon nu este însă prima alegere a producătorilor.

Echipa care realizează filmul l-a preferat inițial pe Tom Cruise. Preferințele acesteia datează încă din 2013, dar surse din interior susțin că starul din “Top Gun” și “Mission Impossible” ar fi cerut o sumă care depășește cu mult bugetul producției. Așadar, echipa a apelat la Matt Damon pentru a juca rolul fermierului preferat al Americii. Alături de el, își va face apariția și Christian Bale, în rolul celui mai bun prieten și pilot de teste britanic, Ken Miles.

Site-ul american Variety anunță că James Mangold va regiza pelicula care nu are încă un nume stabilit, dar este cunoscută intern ca “Proiectul fără nume Ford versus Ferrari”. Mangold a regizat producții ca  „Logan”, „Cop Land” și “Walk the Line”.

Acțiunea filmului va urmări doi rivali, Ford și Ferrari, la Cursa de 24 de ore de la Le Mans din anul 1966. Caroll Shelby a șocat atunci lumea motorsportului pentru că trei dintre mașinile sale au trecut primele linia de sosire. Era răzbunarea celor de la Ford după ce Ferrari amenințase că […]

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top