Mazda aduce îmbunătăţiri SUV-ului CX-5

Mazda CX-5, cel mai premiat SUV Mazda graţie tehnologiei SKYACTIV şi limbajului de design KODO, vine din luna februarie 2014 cu noi elemente la nivelul manevrabilităţii, design-ului şi funcţionalităţii.

Mazda CX-5, cel mai premiat SUV Mazda graţie tehnologiei SKYACTIV şi limbajului de design KODO, vine din luna februarie 2014 cu noi elemente la nivelul manevrabilităţii, design-ului şi funcţionalităţii.

La nivelul întregii game CX-5 au fost aduse îmbunătăţiri la designul cutiei de viteze automate, care permit deplasarea liniară a schimbătorului de viteze. De asemenea, confortul în timpul virajelor şi rulării este mai bun, datorită modificărilor aduse la amortizoare, bucşe şi bara stabilizatoare. În ceea ce priveşte gama de culori, două nuanţe de albastru vor fi înlocuite cu Albastru Reflex şi Albastru Intens Cristal.

Nivelul de echipare Revolution va include sistemul de navigaţie în standard, acesta fiind montat pe parcursul procesului de producţie în Japonia, scaunul şoferului va fi echipat cu memorie iar cel al pasagerului va fi reglabil electric. Mazda CX-5 Revolution beneficiază şi de îmbunătăţiri aduse interiorului, la tapiţeria volanului, schimbătorului de viteze şi frânei de mână.

Până la 31 martie 2014 clienţii beneficiază şi de o ofertă şi preţuri speciale la achiziţionarea CX-5, în limita stocului disponibil: pachet opţiuni cadou ce include vopsea metalizată şi sistem de navigaţie începând cu nivelul de echipare Challenger, garanţie extinsă de 5 ani în limita a 150.000 km şi ofertă de finanţare avantajoasă cu 4.9% dobândă*.

Mazda CX-5 s-a remarcat de la lansare până în prezent, adjudecând mai multe premii pentru tehnologie şi design. Modelul CX-5 trece dincolo de convenţional şi oferă performanţe superioare în segmentul său, siguranţă, eficienţă precum şi un aspect atractiv. Unele dintre cele mai importante atribute care caracterizează Mazda CX-5 sunt consumul de 4,6 l/100 km şi emisiile de CO2 de 119 g/km**, printre cele mai bune din clasă. Toate motoarele SKYACTIV – două pe motorină şi unul pe benzină, sunt echipate cu sistemul unic Mazda i-stop, destinat reducerii consumului de combustibil, care asigură o repornire foarte rapidă.

În momentul de faţă, Mazda CX-5 este una dintre cele mai sigure maşini, beneficiind de o gamă de sisteme de siguranţă active de invidiat şi de un sistem siguranţă pasiva de ultimă generaţie, care asigură protecţie de top atât pasagerilor, cât şi pietonilor. Euro NCAP (precum şi ANCAP din Australia) a oferit maximul de 5 stele SUV-ului CX-5. De asemenea, Mazda CX-5 a fost numită “Top Safety Pick 2012” de către Insurance Institute for Highway Safety din SUA.

Adaugati comentariu