Mazda BT-50 a ajuns la a treia generație

Mazda a lansat a treia generație a modelului pick-up BT-50. Cu un design nou și o platformă împrumutată de la modelul Isuzu D-Max, noul model este disponibil momentan pe piața din Australia.

Mazda oferă un nou model pick-up pe piața din Australia, pentru început. A treia generație a modelului BT-50 se prezintă cu un look specific mărcii japoneze, partea frontală abordând grila clasică folosită de Mazda.

Noul model împarte platforma tehnică cu Isuzu D-Max și va fi disponibil în variantă Double Cab cu tracțiune 4×4 sau 4×2. Puterea este furnizată de un motor diesel de 3.0 litri ce oferă 190 CP la 3.600 rppm și un cuplu de 450 Nm între 1.600 și 2.600 rpm.

Transmisia este asigurată de o cutie de viteze automată cu șase trepte. La interior, se remarcă un display central cu o diagonală de 9 inch și elemente de design specifice modelelor Mazda. Doar comenzile sistemului de climatizare sunt preluate de la modelul Isuzu.

Mazda BT-50 are o sarcină utilă de 1.065 kilograme și poate tracta până la 3.5 tone. Mazda nu a comunicat încă prețurile pentru noul model, urmând ca ulterior să fie anunțate și restul datelor tehnice precum și piețele unde va fi comercializat noul model.

Mazda MX-30 – prețuri pentru România

via Automarket

Adaugati comentariu