Mazda CX-3, acum și în ediție limitată Takumi

Mazda CX-3, cel mai bine vândut model al mărcii pe piața din România în 2016, este disponibil acum și în ediția limitată Takumi.

CX-3 Takumi poate fi comandat cu motorizarea SKYACTIV-G cu 120 CP, cu transmisie manuală sau automată și adaugă la varianta de echipare Revolution trei dotări, constând în tapițerie piele Nappa, scaun șofer reglabil electric și jante de aliaj de 18”.

La dotările specifice ediției limitate Takumi se adaugă și cele de care dispune deja nivelul de echipare Revolution: pachet lumini LED (faruri, stopuri, lumini de zi & proiectoare de ceață), pilot automat, climatizare automată, Head-Up Display color, scaune față încălzite, cameră video pentru marșarier și senzori de parcare spate, conectivitate Bluetooth®, ecran tactil de 7” cu centru comandă HMI, oglinzi electrice, încălzite și rabatabile automat, acces fără cheie și sistemele de securitate activă SCBS (frânare automată), BSM (monitorizarea unghiurilor moarte) și LDWS (asistent de bandă).

Interiorul este inspirat de la Mazda2 cu sistemul multimedia cu display tactil de 7 inch și controller pe tunelul median ca la BMW. Finisarea este de calitatem, iar echipările superioare afișează un ornament îmbrăcat în piele pe bord și la baza consolei centrale și inserții de imitație de fibră de carbon.

Mazda_CX-3_interior

Adaugati comentariu