Mazda CX-5 – Road trip all inclusive

Așa cum pentru concediul mult așteptat alegi întotdeauna cele mai avantajoase variante, alege și pentru partenerul tău de drum, mașina, o asigurare Casco all inclusive.

Pregătirile pentru concediul de vara încep devreme, cu cel puţin câteva luni înainte de cea mai fierbinte perioadă a anului, luna august. Odată stabilită destinaţia, în cazul nostru Budva din Muntenegru, următoarele lucruri importante de care trebuie să te ocupi sunt cazarea și alegerea mijocului de deplasare.

Dacă pentru cazare ai la dispoziţie numeroase site-uri sau forum-uri specializate, ei bine, când alegi mașina ca mijloc de deplasare caută să pleci cu ea pregatită de drum. Și când spun pregatită, nu mă refer numai la alimentarea cu benzină și verificarea ei în service.

Îţi recomand să ai asigurare și una cât mai completă, astfel încât pentru orice pagubă produsă pe traseu să nu ai cheltuieli neprogramate. Oferta Casco all inclusive de la Generali poate fi varianta optimă pentru tine, mai ales că în perioada iulie – august, numai bine pentru concediul tău, beneficiezi de o ofertă specială: primești pe lângă asigurarea Casco pentru o gamă variată de riscuri, cadou rovineta valabilă pe teritoriul României, ai extindere teriorială gratuită în afara ţării, plus asistenţă rutieră inclusă în peste 38 de ţări din Uniunea Europeană.

Noi am plecat la drum cu noua Mazda CX-5 2.2 diesel automată și 150 CP, umplută până la refuz de bagaje și patru persoane la bord. Asigurarea Casco ne-am făcut-o la Generali pentru că pachetul oferit era exact ce ne trebuia pentru călătoria noastră. Am vrut să fim în siguranţă și, așa cum ne-am ales hotelul cu parcare cu pază, am vrut să fim feriţi și de orice pagubă produsă de drumurile prin Serbia sau Muntenegru.

Adaugati comentariu