Mazda CX-60 – au început livrările în România

mazda-CX-60 autoexpert.ro

Cel mai mare SUV Mazda și primul model plug-in hybrid al companiei a ajuns în România. Primele exemplare CX-60 au fost deja livrate în showroomurile partenere Mazda, extinzând astfel gama de SUV-uri a companiei.

Noua Mazda CX-60 este primul dintre cele două modele din gama de SUV-uri mari ale companiei care vor fi lansate în Europa în următorii doi ani.

Nou diesel Mazda CX-60 autoexpert.ro

Oslo 2019, Forumul Global pentru Tehnologie Media Mazda. O caroserie aparținând unui vehicul mare din colțul camerei a provocat agitație. Prezența inginerilor japonezi și disponibilitatea acestora a creat o dezbatere a cărei concluzii a fost că Mazda are un viitor foarte interesant în față.

➡ Poți vedea lista de prețuri și dotările noii CX-60, aici! 💡

Au trecut doi ani, și a venit prima prezentare în fața presei a noului SUV de referință de către Mazda Germania. Premiera mondială din martie 2022, urmată de posibilitatea de a precomanda mașina au creat un interes masiv în rândul publicului. Mai mult de 12.000 de unități Mazda CX-60 au fost deja comandate fără ca viitorii proprietari să le fi condus.

În România, 149 de clienți și-au exprimat interesul și au plasat comenzi pentru noul SUV emblematic de la Mazda.

via Mazda

 

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Car Of The Year 2024 - COTY

Car Of The Year 2024: Iată finalistele

Juriul competiței anuale internaționale Car Of The Year a anunțat finalistele ediției care va premia cea mai bună mașină a anului 2024.

Scroll to Top