Mazda CX-7 – Mai CX-7, mai AdBlue

Mazda CX-7 este unul din puţinele modele SUV care combină plăcerea condusului cu reducerea emisiilor poluante și consumul de carburant.

Varianta face lift redefineşte caracteristicile modelului, în termeni de design, performanţe şi emoţie, evoluând totodată din punct de vedere al confortului şi al ţinutei de drum. Mazda CX-7 face lift se prezintă cu două motorizări, una nouă diesel şi cea consacrată pe benzină. Mult aşteptatul propulsor turbo MZRCD 2.2 litri diesel produce 173 CP şi un cuplu de 400 Nm, permite accelerarea de la 0 la 100 de km/h în 11,3 secunde şi o viteză maximă de 200 km/h. CX-7 face lift diesel respectă normele Euro 5 şi prezintă un consum combinat de 7,5 l/100 km.

Preocuparea Mazda pentru mediu se observă şi prin sistemul Single Catalytic Reduction (SCR), care reduce semnificativ noxele din gazele evacuate. SCR purifică gazele arse prin pulverizarea de AdBlue în sistemul de evacuare, o substanţă apoasă pe bază de uree.

Mazda CX-7 – Mai CX-7, mai AdBlue

2

Acest proces determină o reacţie chimică prin care AdBlue transformă aproximativ 40% din noxe în azot. Preţul de pornire cu toate taxele pentru modelul echipat cu motorul diesel este de 28.290 Euro.Zoom-Zoom 4×4 CX-7 face lift moşteneşte un pachet complex de elemente de siguranţă şi adaugă noi tehnologii precum sistemul Rear Vehicule Monitoring (RVM), care permite monitorizarea părţii din spate a autoturismului şi Emergency Stop Signal (ESS), care semnalizează autovehiculelor din spate o frânare bruscă la viteze mai mari de 50 km/h.

Inginerii Mazda au îmbunătăţit şi ţinuta de drum, astfel încât şasiul lui Mazda CX-7 face lift este cu 5% mai rigid, iar amortizoarele şi suspensiile sunt noi. La exterior, noul model păstrează şi accentuează linia spotivă, moştenită de la vechea generaţie. Pentru un aspect mai dinamic şi mai sportiv, în partea din faţă a fost integrată o grilă în 5 puncte, iar spoilerul frontal adăposteşte noi faruri de ceaţă. La interior noua Mazda CX-7 face lift combină funcţionalitatea şi spaţiul oferite de un SUV cu ergonomia habitaclului şi influenţele sportive.

Adaugati comentariu