Mazda donează 1 mil. euro refugiaților din Ucraina

mazda -logo autoexpert.ro

Și compania niponă se alătură eforturilor de ajutorare a refugiaților din Ucraina. Mazda donează 1 mil. euro Înaltului Comisariat pentru Refugiați al Națiunilor Unite (UNHCR).

Mazda a publicat un comunicat de presă în care își exprimă îngrijorarea pentru situația din Ucraina. Pentru a ajuta refugiații ucraineni, Mazda donează 1 min. euro către UNHCR. Mai jos, publicăm comunicatul companiei.

Mazda donează 1 mil. euro ucrainenilor autoexpert.ro

”Mazda Motor Corporation este profund întristată de evenimentele care au loc în Ucraina și este îngrijorată pentru siguranța și sănătatea oamenilor de acolo și din întreaga regiune. Sperăm că situația se va încheia cât mai curând posibil și că pacea și securitatea vor reveni în Ucraina.

Colegii noștri din regiune sunt deja activi prin sprijin umanitar și, în plus, donăm 1 milion de euro Înaltului Comisariat pentru Refugiați al Națiunilor Unite (UNHCR) pentru a susține activitățile prin care se oferă ajutor umanitar populației afectate din Ucraina și țările din regiune.

De asemenea, vom continua să colectăm și să distribuim donațiile pe care le primim de la angajații Grupului Mazda din întreaga lume și vom sprijini activitățile din teren deja desfășurate de către angajații companiilor locale Mazda din Europa.”

via Mazda

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top