Mazda MX-5 împlinește 30 de ani. Cum sărbătoresc niponii?

Mazda MX-5 30th Anniversary Edition

Mazda MX-5 împlinește 30 de ani de la venirea sa pe lume, iar constructorul nipon și-a făcut planurile pentru a sărbători cel mai bine vândut roadster din lume. Japonezii vor prezenta MX-5 30th Anniversary.

Mașina va fi dezvăluită luna viitoare, la Salonul Auto de la Chicago, acolo unde, în 1989, prima generație MX-5 a fost prezentată. Până când cel de-al doilea salon din Statele Unite de anul acesta își va deschide porțile, niponii le oferă pasionaților primele imagini teaser.

Test drive Mazda MX-5 RF – Transformers, robot pe steroizi

Ediția specială care va veni la Chicago va avea la bază versiunea RF cu hardtop și va fi disponibilă într-un număr limitat, japonezii încercând astfel să-i confere un caracter exclusivist. Una dintre imaginile teaser publicate de asiatici arată că numărul acestora va fi de ordinul miilor și fiecare mașină va primi un număr.

Mazda MX-5 30th Anniversary Edition

Până la această oră, știm doar că MX-5 30th Anniversary Edition va avea o culoare specială, iar una dintre fotografiile făcute publice arată tonuri de portocaliu.

Peste un milion de unități Miata s-au vândut în lume în 30 de ani. Aproximativ 350.000 dintre acestea au luat drumul Europei.

Test drive Mazda MX-5 – Gheișa care dansează tango

 

Adaugati comentariu